adgangforalle.png
 

Hvem er vi

Sprogcentret Holstebro er sprogskole for nye borgere i Holstebro, Struer og Lemvig kommuner, som er flyttet hertil fra udlandet.

Alle udenlandske tilflyttere til Danmark tilbydes i løbet af deres første år i landet, at lære sproget og kulturen og samfundet at kende, gennem en særlig uddannelse, kaldet Danskuddannelse for voksne udlændinge.

Uddannelsen fører frem til et højt funktionelt sprogniveau, og kan afsluttes med en statskontrolleret prøve. Uddannelsen tilrettelægges fleksibelt, så den passer til den enkeltes forudsætninger og behov herunder muligheder og ønsker for omfang, tidspunkt og intensitet.

På Sprogcentret Holstebro trækker vi på over 30 års erfaring, når alle vores medarbejdere sammen med kursister fra over 60 forskellige lande, hver dag samarbejder om at skabe det bedst mulige forløb og udbytte for hver eneste kursist.

Danskuddannelse betales af kursistens bopælskommune. Undervisningen er altså gratis for den enkelte (med undtagelse af et deltagergebyr som S-kursister skal betale - se under "regler om danskret").